Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Style Tech Digital
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Scanner dentar Optor Lab
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Optor Lab
Scanner-ul de laborator cel mai flexibil si cu potential  disponibil la acest moment!
Instrumentul cel mai simplu pentru a obtine rezultate de inalta calitate in interiorul centrului Dvs. de stomatologie!

NOUTAŢI
Tehnologie de autocalibrare cu dispozitiv circular de referinta certificat.
Sistem de calibrare  avansat cu master de calibrare certificat care compenseaza automat variatiile   de temperatura.
Camera video cu inalta rezolutie.
Scanare monocamera.

Sistem modular si  usor de utilizat
Ca toate solutiile  Open Tech 3D, OPTOR LAB si OPTOR L formeaza  un sistem cu potential larg care permite importarea oricarui tip de informatie din alte sisteme si exportarea catre toate  software-urile CAD prezente pe piata.  De asemenea, mai garanteaza completa flexibilitate a alegerii strategiilor  de munca cele mai potrivite.
Pentru a raspunde exigentelor  oricarui client, OPTOR LAB   este disponibil in 2 versiuni, Basic si  Performance. Versiunea  Basic poate fi  actualizata cu Performance  in orice moment. OPTOR L este un software de scanare intuitiva si cu utilizare usoar, care permite utilizatorului sa obtina rezultate  inca din primele operatiuni.
Procedura ghidata si sistem de aliniere automata
OPTOR L  a fost dezvoltat in baza unei experiente de mai bine de un deceniu in sectorul stomatologic.  O procedura ghidata eficienta si extrem de flexibila permite inclusiv utilizatorului cu mai putina experienta  sa atinga  productivitate chiar de la inceput. OPTOR L include algoritmi  de alinere automata care grabesc fluxul  de lucru  si elimina posibilitatile de erori umane.

Crearea de mesh in paralel
OPTOR L include algoritmi avansati de elaborare care permit scanarea  si generarea de suprafete triunghiulare in paralel. Acest lucru permite economisirea  cu 50% a timpului de lucru, inainte de trecerea la CAD.
Sistem avansat de aliniere a scan bodies
OPTOR L include o metoda avansata de eliniere a spatiilor de implant. Aceasta, combinat cu standarde ridicate de precizie si repetabilitate, ii confera caracteristica de cel mai bun sistem optic de pe piata pentru gestionarea cazurilor complexe de implant.
Modul Advanced & Expert
OPTOR L poate fi  integrat cu interfata Advance&Expert, prin intermediul careia utilizatorul expert poate  atinge nivelul cel mai ridicat  de optimizare si calitate a muncii efectuate.
Inalta precizie si repetabilitate garantate
Masterul de calibrare de concept nou, digitalizat  si masurat  cu aparatura certificata, impreuna cu  un sistem performant de autocalibrare cu un dispozitiv circular  de referinta certificat, permite obtinerea unei inalte precizii si a unei repetabilitati constante in timp. Conform normei de calitate ISO 12836, specifice domeniului stomatologic, precizia este mai mica de 5 m si repetabilitatea  mai mica de 2 m.
CARACTERISTICI HARDWARE OPTOR LAB OPTOR LAB PERFORMANCE
Precizie (ISO 12836) pana la  10 m pana la  10 m
Repetabilitate (ISO 12836) pana la  5 m pana la  2 m
Timp de scanare (arcada completa) pana la 15 sec pana la 15 sec
Dimensiune scanner-ului 545x350x455 mm
Greutate scanner 22 kg
Formate de export .STL, .OJB, .PLY, .OFF
Din Gura in Gura