Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Style Tech Digital
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Scanner 3D Neway
34900 lei
Brand
Open Tech 3D
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tehnologie de autocalibrare cu inel de referinta certificat.
Sistem de calibrare avansat cu master de calibrare certificat care compenseaza automat variatiile de temperatura.
Camere de inalta rezolutie.
Scanare cu o singura camera.

La fel ca toate solutiile Open Tech 3D, NeWay + este un sistem deschis care va permite sa importati orice tip de date din alte sisteme si sa exportati in toate software-urile CAD de pe piata. De asemenea, garanteaza o flexibilitate completa in alegerea celor mai potrivite strategii de lucru.

Software-ul de scanare NeWay + este intuitiv si usor de utilizat, permite utilizatorului sa fie productiv inca de la primii pasi si poate fi completat cu interfata Advance & Expert, prin care utilizatorul expert poate atinge nivelul cel mai ridicat de optimizare si calitate a muncii efectuate.

Software-ul de scanare NeWay + a fost dezvoltat pe baza a peste zece ani de experienta in industria dentara. O procedura ghidata eficienta si deosebit de flexibila permite chiar si utilizatorului mai putin experimentat sa fie productiv imediat. Software-ul de scanare NeWay + include algoritmi de aliniere automata care va accelereaza fluxul de lucru si elimina posibilitatea erorilor umane.
Software-ul de scanare NeWay + include algoritmi avansati de procesare care va permit sa scanati si sa generati suprafete triunghiulare in paralel. Acest lucru economiseste 50% din timpul de prelucrare inainte de a trece la CAD.

Software-ul de scanare NeWay + include o metoda avansata de aliniere a bibliotecilor de implanturi. Acest lucru, combinat cu standardele foarte inalte de precizie si repetabilitate, il face cel mai bun sistem optic de pe piata pentru gestionarea cazurilor complexe pe implanturi.

Masterul de calibrare nou dezvoltat, digitalizat si masurat cu instrumente certificate, impreuna cu sistemul puternic de autocalibrare cu inel de referinta certificat, permit obtinerea unei precizii ridicate si repetabilitate constanta in timp. Conform ISO 12836, specific sectorului dentar, precizia este mai mica de 5μm, iar repetabilitatea mai mica de 2μm.
Din Gura in Gura